Felietony i Porady

Keczup w plastrach

Dodano 18 kwietnia 2018 03:04, przez Kasia Tilda Frąckowiak
Keczup w plastrach

Kanapka, frytki, a może burgery z keczupem? Oczywiście! Jednak co zrobić, aby nie ciekł nam on po palcach i nie smarował na około ust?

Już jest na to sposób. Emilly Williams, bizneswoman i córka restauratora, jest od dziecka związana z gastronomią. Bardzo często szukała nowych rozwiązań, które można byłoby zastosować w restauracji. W ten oto sposób, wpadła na pomysł, który podbił serca nie tylko Amerykanów, ale i połowy świata. Wymyśliła … keczup w plastrach. 

Nie jest to kolejny sztuczny wyrób pełen chemicznych dodatków, które znajdziemy w pierwszym lepszym, "tradycyjnym" ketchupie. W tym keczupie pomidory są na pierwszym miejscu. 

Keczup w plastrach jest produkowany ręcznie z suszonych pomidorów. Nie ma GMO, glutenu, syropu glikozowego, który często dodawany jest do tradycyjnych keczupów. Produkowany jest w 100% z naturalnych składników. Podobno jest dobrze doprawiony i naprawdę smaczny.

Teraz kanapka, frytki czy burger z keczupem to nie będzie to samo.

Tylko zarejestrowani użytkownicy portalu sophisti.pl mogą komentować publikowane treści.
Jeśli posiadasz konto sophisti.pl zaloguj się aby dodać komentarz.
Posiadacze kont FB mogą korzeystać z funkcji szybkiego logowania Zaloguj przez Facebook

Treść nie była komentowana, bądź pierwszy !